Wat is Theaterhoppen?

logo zonder subtext   Theaterhoppen1

Theatermaakster Mirjam van den Bogaard plantte in 2014 het zaadje voor ‘huiskamer-theater’, dat direct wortel schoot bij Theatergroep YrroS!
Samen hebben we daarop een voor Altena nieuw theaterconcept ontwikkeld met de naam THEATERHOPPEN, dat het Woerkumse levenslicht zag in het najaar van 2014.

In een dagdeel kun je aansluitend genieten van 4 verschillende theatervormen. Bijvoorbeeld kleinkunst, muziek, cabaret, verteltheater of toneel. Ieder jaar een nieuwe, dynamische mix en bijzondere combi van ambitieuze amateurs en veelzijdige professionals, die je in 4 intieme huiskamer-settings laten genieten van diverse theatergenres. Klik voor de genres hier op: nieuwe jaarprogramma.

Met ‘Theaterhoppen in de vesting’ beogen we als initiatiefnemers om kwalitatief theater toegankelijk(-er) te maken voor een groter publiek. Als eerste kennismaking met theater of verdieping met nog onontdekte genres van de podiumkunst. Want wij vinden dat ‘iedereen recht heeft op theater’.

De passe partout prijs voor 4 voorstellingen, inclusief ontvangst met koffie of thee en een gratis pauzedrankje, is daarom slechts    € 25,- per persoon.

Na jaarlijkse evaluatie proberen we in 2019 een nieuwe vorm uit. Op de zaterdagmiddag zijn er in plaats van 4 voorstellingen met pauze, 3 voorstellingen zónder pauze te zien. De passe partout prijs bedraagt dan slechts  17,50 per persoon.

%d bloggers liken dit: