Wat is Theaterhoppen?

logo zonder subtext   Theaterhoppen1

Theatermaakster Mirjam van den Bogaard plantte in 2014 het zaadje voor ‘huiskamer-theater’, dat direct wortel schoot bij Theatergroep YrroS!
Samen hebben we daarop een voor Altena nieuw theaterconcept ontwikkeld met de naam THEATERHOPPEN, dat het Woerkumse levenslicht zag in het najaar van 2014. I.v.m. drukke bezigheden voor haar eigen theaterproductiebedrijf heeft Mirjam haar bestuursfunctie neergelegd en gaat het TG YrroS!-trio Eric, Lida en Jacky als 3-koppig bestuur verder.

In een dagdeel kun je aansluitend genieten van 3 of 4 verschillende theatervormen. Bijvoorbeeld kleinkunst, muziek, cabaret, verteltheater of toneel. Ieder jaar een nieuwe, dynamische mix en bijzondere combi van ambitieuze amateurs en veelzijdige professionals, die je in intieme huiskamer-settings laten genieten van diverse theatergenres. Klik voor de genres hier op: nieuwe jaarprogramma.

Met ‘Theaterhoppen in de vesting’ beogen we als initiatiefnemers om kwalitatief theater toegankelijk(-er) te maken voor een groter publiek. Als eerste kennismaking met theater of verdieping met nog onontdekte genres van de podiumkunst. Want wij vinden dat ‘iedereen recht heeft op theater’.

De passe partout prijs voor 4 voorstellingen, inclusief ontvangst met koffie of thee en een gratis pauzedrankje, is daarom slechts € 25,00 per persoon. Op zaterdagmiddag bieden we nu een verkort programma met 3 voorstellingen, zonder pauze voor € 17,50 per persoon.

Advertentie
%d bloggers liken dit: