Het was weer genieten!

Het was weer genieten. We kijken terug op weer een succesvol festivalweekend Theaterhoppen

Te laat geweest met boeken? Zorg dan dat je op onze emaillijst staat voor 2020 zodat je tijdig bericht krijgt over de voorverkoop.

Deze diashow vereist JavaScript.

Link naar media-recensies

Ieder jaar ontvangen onze vaste Hoppers een email met kans om kaarten te bestellen tijdens de voorverkoopperiode. Wil jij dat ook? Meld je dan nu aan voor onze Hoppers-database.

Tot Theaterhoppen!
Mirjam, Lida, Eric & Jacky

 


Zomaar wat reacties van eerdere edities: ( & check ook even onze Facebookpagina)

Edouard Edouard (een van de artiesten) Het was geweldig om mee te maken… jullie mogen wel trots zijn op deze prachtig klein festival…de organisatie, de gastvrouw en heer, de publiek… het is hartverwarmend om te zien hoe jullie zoveel energie daar insteken om iets moois te maken voor iedereen. Nogmaals dank allemaal !

Marco? ja… Wat doe je als je op zondag zelf niet hoeft te spelen? Nou vandaag ben ik naar Woudrichem geweest. Daar hadden ze het lustrum van Theaterhoppen. Vier kleine voorstellingen op één middag of avond in het mooie oude centrum van Woudrichem. De voorstellingen vinden plaats in de huiskamers van bewoners van de binnenstad.
Heel leuk gevarieerd programma met cabaret en muziek. Dit event wordt georganiseerd door leden van Theatergroep Yrros (Lida HagenaarsJacky van der VleutenEric Schopman) en Mirjam van den Bogaard. Zij spelen zelf ook een van de voorstellingen, erg leuk. Vandaag hadden ze zelfs Cabaretier Ruud Smulders in het programma.
Mocht je nou volgend weekend (10 en 11nov.) niks te doen hebben en zin hebben in een gevarieerd programma op bijzondere locaties, dan weet je nu waar je terecht kunt. Voor programma en kaarten, https://theaterhoppen.nl/

‘Jullie heel erg bedankt voor de organisatie van zo’n prachtig evenement !!!’

Wat was het een mooie avond, afgelopen vrijdagavond. Vast en zeker voor jullie een prachtig weekend. Goed verzorgd, aan alles gedacht, mooie locaties, goede voorstellingen en een gezellig samenzijn na afloop.

Chapeau voor de organisatie.

Nog bedankt voor de geweldige middag .Kom graag weer en heb ook reclame gemaakt hoor.

Het was een heerlijke vrijdagavond, ondanks de miezerige  regen was het een fantastische wandeling  door Woudrichem. De voorstellingen waren ontroerend, mooi en grappig waardoor de verschillende disciplines erg goed uit de verf kwamen.

Chapeau voor alle deelnemers en bovenal het bestuur.

Beste Theaterkanjers,

Ik heb vrijdagavond genoten van jullie voorstelling: “Hamlet aan de keukentafel”, fantastisch leuke voorstelling in een verrassende setting. Ik blijf graag op de hoogte van jullie volgende voorstellingen, dus neem me op in jullie adressenbestand.

We vonden het echt fantastisch, zeer genoten.

 

 

 

4 thoughts on “Het was weer genieten!

   • Hoi Lida,

    Je praat over ‘een scoop’. Kan ik dit al publiceren? Of wil je nog wachten? Ik lees jegraag.

    Met groeten,

    Cor Spek

    Verstuurd vanaf iPad

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: